ИЗНЕНАДАЙТЕ ЗВЕЗДНО ДЕТЕТО СИ ЗА 1 ЮНИ!

БГ Радио отбелязва Деня на детето по незабравим начин – като организира на малките слушатели изненада по телефона лично от техните любими български звезди.

Ако искате  вашето дете да получи обаждане с поздрав за 1 юни от своята любима звезда, регистрирайте се тук и посочете кой е любимият изпълнител или артист на вашето дете. На 31 май с томбола ще изтеглим имената на четири деца, които ще имат шанса да си поговорят с любимата звезда.

БГ Радио организира тази кампания за втори път. На 1 юни 2020 г. в кампанията се включиха Любо Kиров, Михаела Филева, Графа, Венци Венц, Тита и Папи Ханс, които лично поздравиха по телефона малките си фенове и направиха празника им незабравим.

Кампанията и тази година подготвяме с подкрепата на ЕРА недвижими имоти – част от голямото семейство на ERA REAL Estate.

ЕРА Недвижими имоти е част от голямото семейство на ERA Real Estate, една от водещите световни франчайз вериги. С близо 50-годишно глобално присъствие и почти 15 години местен опит, с офиси в 39 държави, ЕРА устоява на не една кризи, предоставяйки услуги, свързани с продажба, отдаване под наем и финансиране покупката на жилищни имоти.

Доверете ни се - ние се подписваме под нашите обещания!