Виктория представи „Imaginary Friend”

Виктория представи „Imaginary Friend”
14 Февруари 2021

Виктория сподели първата от общо пет песни, които ще бъдат включени в албума ѝ “a little dramatic”. Това е “Imaginary Friend” - една от шестте потенциалните композиции, които имат шанса да представят България на Евровизия 2021.

Imaginary Friend” е създадена по време на музикална сесия в България. Авторският екип включва Виктория и шведските композитори и музикални продуценти Корнелия Виболс, Ирма Вадштрьом и Оливър Бьорквал. Песента разказва история за силните чувства на несподелена любов, с които всеки се среща поне един път в живота си.

Виктория разказва повече за “Imaginary Friend”: “Всеки от нас се е сблъсквал с нещо подобно в живота си – несподелена любов. Най-важното е да се събереш и да продължиш напред. Всеки заслужава да бъде щастлив и обичан. Вярвам, че любовта от хората около нас ни дава една допълнителна сила, която може да ни позволи да постигнем всичко, за което мечтаем. Затова реших и това да бъде първата песен в албума ми. Смятам, че “Imaginary Friend” е перфектното начало и въведение в света на “a little dramatic”.”

На 15-и февруари в 20:00 часа ще бъде представена следващата песен от албума на Виктория - “Dive Into Unknown”.

Евровизия 2021 ще се проведе в Ротердам на 18-и, 20-и и 22-ри май. Зрителите в България мога да гледат шоуто пряко по БНТ 1 от 22:00 часа. 

Прочетете още