В новата си песен Прея разказва за любовните магии, които забърка това лято

В новата си песен Прея разказва за любовните магии, които забърка това лято
12 Август 2022

С новата си песен „Цяла нощ“ младата изпълнителка иска да пренесе слушателите в един свят на безкрайно лято, незабравими спомени и нестихващи емоции, където времето е размито.

 „Цяла нощ се роди много бързо и органично. Вълнувах се от началото на летния сезон и исках никога да не свършва. Вдъхновение за текста и настроението на песента получих именно от историите и моментите, които искаме да продължават вечно. Както винаги, работата по песента беше изключително приятна. Този път колаборацията с Денис Попстоев е още по-близка, той има огромна заслуга и за вокалната линия, аз пък се включих по-активно в аранжимента на песента. В момента, в който приключихме работата по създаването и двамата осъзнахме, че това е песен, която има нужда да изживее своето лято.“

Сюжетът разказва как младата изпълнителка открива магическите си женски сили и с тяхна помощ успява да спечели сърцето на любимото си момче. Под влиянието на любовната магия, двамата се впускат в безкрайни приключения, над които времето няма власт. Официалното видео към песента е заснето на няколко локации в град Варна. Снимките са продължили „Цяла нощ“, а за Прея това е един от най-вълнуващите проекти, които е продуцирала.

„Снимахме във Варна по няколко причини, една от които е настроението, носено от морето и перфектната му симбиоза с посланието на песента. Също така аз самата вярвам, че от този град струи много силна енергия и кипи живот, поне през лятото, когато аз го посещавам. Има много интересен дух, по-различен от други морски дестинации. Много се радвам, че се получи да заснемем видеото именно там.“

Творческата концепция зад клипа е създадена от Иван Горанов и Прея, а ко-режисьор и оператор е Христин.

След малко повече от месец, на 22.09, Прея ще отпразнува своя рожден ден с концерт на живо в кино „Кабана“. Младата изпълнителка е подготвила много изненади и подаръци за гостите на събитието, а на сцената с нея ще излязат артисти, с които тя си е колаборирала през годините.

Прочетете още