Pavell & Venci Venc’ питат “Ако не сега кога” в новата си песен!

Pavell & Venci Venc’ питат “Ако не сега кога” в новата си песен!
14 Май 2021

Pavell & Venci Venc’ представят ново, екзотично видео към новото си парче “Ако не сега кога”, а премиерата на песента е на 14 май по БГ Радио!

Както винаги движещата сила зад музиката и музикалната продукция в проекта е Pavell, a текстът е споделена игра, в която влиза и Venci Venc’.

Последните две години ни дадоха достатъчно време за размисъл и оценка на постигнатото. Равносметката е елементарна - правим това, което обичаме, заобиколени от хора, които обичаме и уважаваме. Само по себе си това е достатъчно, за да си позволим да се наслаждаваме на моментите, които сами си създаваме. Животът наистина е кратък. Непредвидимостта му ни задължава да се посвещаваме на “тук и сега”, споделя Pavell. 

Енергията на “Ако не сега кога“ се движи в синхрон с впечатляващия визуален разказ за мечтано парче свобода на далечно място, щастливо бягство от подтискащата реалност на пандемията. Във видеото на режисьора Люси Иларионов, заснето в райските кътчета на остров Фихалхохи на Малдивите, Pavell & Venci Venc’ си партнират с красивите си половинки Кристина Нгуен и Мая Вангелова, плуват свободно с акули и морски костенурки, а разходките им по безлюдните пясъчни ивици насред Индийския океан са почти нереални.

Тук сме и сме по-надъхани от всякога, защото едногодишното спиране на света създаде силна потребност, спешна нужда от среща с публиката и себеизразяване чрез музика“, добавя Venci Venc’. 

Прочетете още