„Не и този път“ на No More Many More вече с видеоклип с кадри от протестите

„Не и този път“ на No More Many More вече с видеоклип с кадри от протестите
2 Август 2020

No More Many More показаха видеото към новия си бунтарски сингъл „Не и този път“ на приятелска премиера в софийски клуб в събота вечер. Въздействащият, черно бял видеоклип към песента, вдъхновена от актуалните масови протести в България, е с режисьор Chewbacca, с която бандата традиционно работи.

Песента „Не и този път“ и видеото към нея са спонтанно създадени и вдъхновени от гневните граждански протести и масово неодобрение към властта в страната. Във видеото са включени автентични кадри на български граждани, случайни минувачи, които ясно заявяват „Не и този път!“, държат цитати от текста на песентa. В клипа участват и популярни българи, които застават с лицата си в морална подкрепа на протестите.

No More Many More и този път заявяват активната си гражданска позиция. Текстът на „Не и този път“ се ражда емоционално и на един дъх, разказва Методи Кръстев, „българските песни на протестите през годините се развиват – от такива с повече наивност за надежда и свобода, за да еволюират до днешните – за бунт и нетърпимост.

Прочетете още