Кристиан Костов се завръща с история, която го доближава до дома

Кристиан Костов се завръща с история, която го доближава до дома
21 Февруари 2020

След като се насочи на Изток и като буря завладя музикалния свят в Китай, Кристиан Костов е готов за завръщане. Този път дестинацията му е светът. В търсене на начини да свърже страстите си към фотографията и разказването на музикални истории, младият артист изглежда е достигнал до заключението, което се превръща в лайт мотив на последния му сингъл “Honest”, който излиза днес.

Съчетавайки визуален и аудио разказ, Кристиан Костов е намерил своя начин за споделяне на преживявания, познати на всеки човек – мото, което винаги споделя чрез изкуството си: “Това, което искам да изпитват хората, когато слушат моята музика, е: “да, знам за какво говориш”. Сега обичам да говоря за неща, които всички знаем и разбираме. За мен така започва диалогът.”

“Honest” разказва история за предателство, чат връзка с неочакван обрат – героят не иска да бъде жертва. Написано в студените краища на Швеция, парчето звучи в темпо, екипирано за по-горещи точки на света. Отчетливи китари и неспиращи барабани задават тона на движението и става ясно – “Honest” не разказва за разбито сърце, неговият груув не може да го позволи.

Прочетете още