Пловдив - домакин на Годишните Музикални Награди на БГ Радио 2020!

Пловдив - домакин на Годишните Музикални Награди на БГ Радио 2020!
12 Юни 2020

Церемонията по връчване на Годишните Музикални Награди на БГ Радио 2020 – най-вълнуващото и очаквано музикално събитие в България за тази година, ще се проведе на 4 юли в Античния театър в град Пловдив. След като последните месеци всички културни събития бяха отменени и отложени, а всички ние бяхме поставени в изолация, е време отново ЗАЕДНО да се насладим на хубавата българска музика и едно наистина зрелищно шоу. Поради съображения с противоепидемичните мерки, тази година билетите за Годишните Музикални Награди на БГ Радио 2020 ще бъдат ограничен брой.

Традиционно, на най-авторитетната и тържествена музикална церемония в страната, се връчват статуетки за постижения за изминалата година. Наградите се определят изцяло от слушателите на БГ Радио чрез гласуване на сайта на медията www.bgradio.bg.

На сцената на Годишните Музикални Награди на БГ Радио традиционно се раждат хитове. Премиерите тази година ще са повече от 10! На 4 юли в Античния театър в Пловдив за първи път ще представят на живо новите си песни: Ицо Хазарта, Миро, Виктория, Поли Генова, 4Magic, DARA, Любо Киров, Стенли, ALMA, Pavell & Venci Venc', Михаела Маринова и Графа!

Специалната награда БГ Вдъхновител на името на Ана Мария Тонкова, която се дава за изключителен принос и пример за всеотдайност към българската музика, тази година ще бъде връчена на дует Ритон, които също са приготвили специално изпълнение за сцената на Годишните музикални награди на БГ Радио в Античния театър в Пловдив!

На сайта на БГ РАДИО до 00:00 ч. на 3 юли се гласува за финалния етап в Годишни Музикални Награди 2020, в който се определят победителите във всяка една от деветте категории. NOVA ще излъчи ексклузивно церемонията по връчване на наградите на 5 юли.

И тази година победителите ще бъдат избрани изцяло и единствено от слушателите на радиото.

Децата до 14 години влизат без билет, но само с родител. Родителите попълват декларация на входа и носят отговорност за децата си.

Годишни Музикални Награди на БГ Радио 2020 се реализират с подкрепата на VIVACOM,  Nescafѐ Dolce Gusto, Община Пловдив, Фондация „Пловдив 2019“ и ОИ „Старинен Пловдив“        

Прочетете още