Дони и Нети празнуват любовта си с нов съвместен албум „2020“

Дони и Нети празнуват любовта си с нов съвместен албум „2020“
26 Юни 2020

„2020“ е неслучайното заглавие на новия съвместен албум на една от най-обичаните български двойки в музиката - Добрин Векилов - Дони и Антоанета Добрева – Нети, вдъхновено от 20-тата им годишнина като дует и семейство. През този период двамата създават и отглеждат дъщеря си Лилия, издават дебютния албум на Нети - “Нети”, албума на Дони - “Естрада”, правят заедно „Този филм“ и се отдават на различни проекти в музиката, театъра, операта и телевизията. 15 години след премиерата на първия им общ албум, Дони и Нети обединяват таланта си отново и са готови да се върнат заедно на сцената.

Песните в „2020“ са разнообразни по звучене и стил като десет от тях са дуетни, две са в изпълнение на Нети и една в изпълнение на Дони. Преди няколко седмици дуото направи екстравагантна едновременна премиера на „Спящата красавица“ на Нети и „Весело шумя“ на Дони. Сингълът „Спящата красавица“ е един от най-личните в албума им, защото е посветен на 9-годишната им дъщеря Лилия.

 „2020“ включва и популярното вече парче „Целуни ме“, което Дони и Нети представят за първи път  през 2007 г. на сцената на Годишните музикални награди на БГ Радио. Сред проектите включени в албума, е и хитът им - „Този филм“, който присъства като бонус трак в китарна версия, както и песен, вдъхновена от пиесата на Шекспир – „Както ви харесва“ в брилянтен превод на Валери Петров и озаглавена „Напролет“.

Албумът „2020“ излиза в дигитална версия и на CD на 26.06 (петък) с медийното партньорство на БГ Радио.  

„2020“ съдържание:
1. Моят ден
2. Целуни ме
3. Пожар
4. Има време
5. Напролет
6. Тайна
7. Искаш ли
8. Не бързай още
9. Отлитаме нанякъде
10. Весело шумя
11. Спящата красавица
12. Де е България (Питат ли ме де зората)
13. Този филм - БОНУС ТРАК

Прочетете още