Б.Т.Р. представят своята „БГ Версия“

Б.Т.Р. представят своята „БГ Версия“
11 Ноември 2020

Б.Т.Р. са една от най- успешните български групи и вече 30 години радват феновете си с качествена авторска музика. Зад гърба си имат десетки хитове, стотици международни участия и хиляди фенове.

Тази неделя на сцената на БГ Версия ще видим  Б.Т.Р.  в състав Атанас Пенев (вокал), Славчо Николов (китара, вокал), Иван Калфов (бас, вокал), Илиян Диков (барабани), Добромир Поликов (китара). Сред песните, които те ще изпълнят са  „Моята сила“, „Пъзел“,  „Без сълзи“ и "Ела".  Ще чуем и по малко от историята на всяка една от тях.

Младите таланти, които Б.Т.Р. ще представят тази седмица в „БГ Версия“ са момичетата от трио „VIVA“. Те ще изпълнят дебютната си песен "Птица в клетка" по музика на Славчо Николов, както и акапелно добре познатата и любима на много българи „Лудо младо“  . На сцената до момичетата ще застанат музикантите на Б.Т.Р.

В епизода ще видим и класацията „Нашите 10“. Тя представя 10-те най-излъчвани песни в ефира на радиостанцията, а сега в рамките на „БГ Версия“ зрителите ще  имат възможността да видят и видеоклиповете към тях.

Гледайте „БГ Версия“ всяка неделя от 23:00ч. по БНТ 1. Почитателите на качествената българска музика ще могат да следят предаването и във Facebook и YouTube канала му, както и да чуят новите версии на любимите си песни в ефира на БГ Радио.

„БГ Версия“ – различната версия на българската музика.

Прочетете още