БГ Радио може да те заведе на концерта на Лили Иванова в Берлин

БГ Радио ти дава уникалната възможност да спечелиш два билета за концерта на Лили Иванова в Берлин на 3 ноември в пакет със самолетни билети и нощувка за теб и твой близък!  Не пропускай този уникален шанс да прекараш незабравими моменти с любимата си изпълнителка в модерната столица на Германия, на една изключително емоционална среща с почитателите и в чужбина!  Включи се в играта! Регистрирай се и слушай внимателно БГ Радио, за да ни посочиш в колко часа е прозвучала песен на Лили Иванова в ефира на БГ Радио! Регистрирай се за играта до 20 октомври в 12 ч., а името на победителя ще бъде определено с томбола, която ще изтеглим на 20 октомври в Любими песни за любими хора. 

Печелившият ще получи два самолетни билета за полет с Bulgaria Air на 3 ноември и връщане в София на 4 ноември, както и нощувка за двама в двойна стая в хотел в Берлин на пешеходно разстояние от залата на концерта.

Тази есен Лили Иванова ще изнесе 2 големи концерта в големи европейски градове, като първият от тях е Берлин на 3 ноември и  Мадрид на 6 ноември. Подробна информация за концертите ще намерите във Facebook и на liliivanova.com .

 

Играта не е активна!