Спечели кошница продукти от Еленко!

БГ Радио ви дава възможност да спечелите една от три кошници с продукти с марката Еленко! Регистрирайте се и отговорете правилно на въпросите, а в петък, 10 ноември, в Любими песни за любими хора ще изтеглим имената на трима от вас дали правилен отговор на въпросите, които ще зарадват семейството си с качествените продукти с марката Еленко!


Фирма „Алдагот“ ЕООД, производител на продуктите под марката „Еленко“ е създадена през 2003 година. Благодарение на дългогодишния ни опит и утвърдени традиции в бранша, ние затворихме производствения процес. Фирмата разполога със собствен модерен комплекс и месокомбинат, отговарящи на всички европейски изисквания. Под премиум марката „Еленко“ се произвеждат висококачествени и натурални колбаси.

Лице на търговската марка „Еленко“ е нейният управител и главно действащо лице в производствения процес  - г-н Еленко Маринов.

Марката, която представлява продуктите Еленко, е специална, както заради името, което носи, така и заради качеството на самите продукти. Продуктите „Еленко“ са произведени по традиционни рецепти и технологии, което гарантира тяхното безкомпромисно качество и уникален вкус.

Ето ги и имената на регистрираните участници, спечелили кошница продукти от Еленко:

Анжела Симеонова от Дупница
Красимира Димитрова от Добрич
София Янева от Хасково

Играта не е активна!