Спечели кошница продукти Еленко!

БГ Радио ви дава възможност да спечеите една от три кошници с продукти с марката Еленко! Регистрирайте се и отговорете правилно на въпросите, а в петък в Любими песни за любими хора ще изтеглим имената на трима от вас дали правилен отговор на въпросите, които ще зарадват семейството си с качествените продукти с марката Еленко!
Фирма „Алдагот“ ЕООД, производител на продуктите под марката „Еленко“  е създадена през 2003 година. Благодарение на дългогодишния ни опит и утвърдени традиции в бранша, ние е затворила, тъй като разполога със собствен модерен комплекс и месокомбинат, отговарящи на всички европейски изисквания. Под премиум марката „Еленко“ се произвеждат висококачествени и натурални колбаси.

Лице на търговската марка „Еленко“ е неинят управител и главно действащо лице в производствения процес  - г-н Еленко Маринов.

Марката, която представлява продуктите Еленко, е специална, както заради името, което носи, така и заради качеството на самите продукти. Продуктите „Еленко“ са произведени по традиционни рецепти и технологии, което гарантира тяхното безкомпромисно качество и уникален вкус.