Спечели комплект „Lactoflor – пробиотици за цялото семейство”

В хладните есенни дни и подготовката за наближаващите празници и пости, „Лора - без калории“ и Lactoflor ще си говорят за ползата от пробиотиците - полезните бактерии, без които не можем. Как да подсилим имунитета си, да имаме здрав стомах, да се възстановим по-бързо след боледуване и какво е новото в продукта Lactoflor BioPlus с уникален щам, извлечен от кръвен здравец?

Всеки делничен ден, в периода от 13.11.2017 - 17.11.2017 вкл., водещата на предаването „Без калории с Лора“ по БГ Радио ще задава въпрос за пробиотиците, а трима от участниците дали верен отговор, ще печелят по един комплект "С Lactoflor – пробиотици за цялото семейство".

Всеки комплект съдържа LACTOFLOR BioPlus капсули - продукт, Lactoflor BioPlus таблетки за смучене - продукт, Lactoflor Kids - продукт, Lactoflor Natural Fibers - мостра с листовка, Lactoflor Enteric Ecol Stop - мостра.

Всички спечелили ще бъдат информирани лично в 7-дневен срок и ще получат наградите си чрез куриер на посочен от тях адрес на територията на Република България.