Покани любимата си звезда на среща на живо в Shell!

"Любими песни за любими хора" с Наско отново гостува в новото място за срещи  - Shell Цариградско Шосе до 7 април!

"Любими песни за любими хора", ви даде двъзможност да поканите любимата си звезда на звездна среща до 31 март.. Стотици фенове на български изпълнители се регистрираха и пожелаха да се срещнат с любимата си звезда и тази седмица. Тази седмица е време за звездни срещи!

В първия ден от гостуването на "Любими песни за любими хора" в новото място за срещи, на 3 април феновете се срещнаха с Криско, Орлин Горанов, Орлин Павлов, Краси Куртев от Акага, Васко Кръпката и Дара Екимова. Във вторник – 4 април - своите почитатели посрещнаха Ирина Флорин, Михаела Филева, Прея, Румънеца и Енчев, Мери от Мери Бойс Бенд и Ирра! Дичо, Гергана Николаева, Дует Ритон и Мира Радева гостуваха на Наско в сряда, 5 април. В четвъртък на звездна среща дойдоха дует Авеню,  Маргарита Хранова, Пламен и Иво, Веси Бонева и Бобо, а Стефан Вълдобрев, Мариана Попова, Невена Пейкова, VenZy и Deep Zone Project ще посрещнат почитателите си в новото място за срещи Shell в петък, 7 април!

·         Любими песни за любими хора и вашите любими звезди ще може да срещнете всяка вечер от 17 до 20 ч. от 3 до 7 ми април на бензиностанция Shell Изток на бул. "Цариградско шосе" - посока Пловдив.Това е първият обект от обновените търговски комплекси Shell, които ще се превърнат в място за срещи с приятели, колеги и любими хора.

Търговските комплекси от нов вид са с нов интериор, като основен акцент е уютът, постигнат с използването на естествени материали и пастелни цветове при мебелите и декорацията. Усещането за комфорт и свежест е подчертано с по-големия размер стъклени витрини, които осигуряват достъп на повече естествена светлина в търговския комплекс. Новите кътове за отдих разполагат с безплатен безжичен интернет, достъпен за всички клиенти и посетители, както и с ел. контакти, чрез които да зареждате вашите устройства, когато ви е най-необходимо и докато вие самите „презареждате батериите“.

Клиентите ще имат възможността  да се насладят на ароматно италианско еспресо, прясно изцеден сок, свежа салата или прясно изпечен сандвич, които вече са част от разширения deli2go асортимент с акцент върху качествената, свежа и вкусна храна.

Обновените търговски комплекси Shell са общо 13 на брой в цялата страна и обхващат градовете Русе, Бургас, Хасково, Велико Търново, Магистрала Тракия (в района на гр. Пловдив) и София. Обновяването на търговските комплекси Shell e част от цялостен дългосрочен проект, който цели да обхване цялата мрежа от търговски обекти Shell България, като до края на годината се предвижда реновирането на още търговски обекти.

Играта не е активна!