Нека домът ти заблести с препаратите от ИЗИ!

Тази седмица БГ Радио и продуктите с марка ИЗИ ще ви помогнат с още по-голяма лекота да постигнете мечтаната чистота в дома ти. Включете се в играта и всеки ден може да спечелите награди, а в края на седмицата от един от всички регистрирани, дали верни отговори на въпросите, ще спечели и цял комплект от продукти за чистота в дома с марка ИЗИ.

Включи  се в играта, дай верен отговор на въпроса за деня и в понеделник, 6 ноември може да спечелиш Прах за пране ИЗИ - опаковка за 10 пранета - 1 бр. Цветно + 1 бр. за Бяло. Във вторник, 7 ноември наградата за деня е Обезмаслител ИЗИ + Препарат за стъкла (Орхидея). В сряда един от всички дали верен отговор на въпроса за деня ще спечели препарат за изпиране на петна Тайфун от серията с марка ИЗИ - Тайфун за цветно 1 л туба + Тайфун спрей 200 мл.  Наградата в четвъртък, 9 ноември, е  Активна пяна за санитария от ИЗИ + Универсален препарат Люляк , а в петък, 10 ноември, може да спечелите Препарат за съдове Лимон + Течен сапун диня и пъпеш / помпа

В петък един от всички участници дали верен отговор на дневен въпрос в играта ще участва в томболата за голямата награда - Комплект продукти ИЗИ:  Прах за цветно пране - 10 пранета, Обезмаслител,  Активна пяна. Препарат за съдове - Лимон,  WC Гел Океан!

"ИЗИ" е марка за перилни, почистващи и миещи препарати, които се произвеждат в България от “ВЕКО” ЕООД. Фирмата притежава две фабрики, сертифицирани по ISO 9001:2008 и оборудвани с модерни машини и съоръжения.През 2013-та година прах за пране „ИЗИ” беше отличен със златен медал за качество, на Международния панаир в Пловдив.През ноември 2014 г., „ВЕКО” ЕООД получи наградата „Гепард”, за най-динамично развиваща се фирма на регион Ловеч за 2014 г., която се връчва всяка година от вестник „Капитал”.   „ИЗИ” има стремежа да отговори на всички Ваши очаквания за чистота, удобство и здравословна среда на живот. Ние работим здраво всеки ден, за да създадем качествени продукти и да поддържаме тяхното високо ниво.

Чистенето и прането могат да се превърнат в удоволствие, защото с „ИЗИ” всичко е по-лесно.

Ето ги и имената на регистрираните участници, спечелили препарати от ИЗИ:

Васил Василев от Димитровград
Анка Пеева от Долна Оряховица
Йоана Симеонова от Свищов
Албена Калчева от Трявна
Петя Първанова от Берковица

Играта не е активна!