Впечатляващ успех за турнето на Мария Илиева в САЩ

Впечатляващ успех за турнето на Мария Илиева в САЩ
7 Февруари 2017

Десет концерта в осем града, хиляди километри и безкрайно много музика, срещи с феновете и усмивки са равносметката от тазгодишното турне на Мария Илиева в САЩ. Певицата и музикантите ѝ Георги Янев (китара) и Мартин Ташев (тромпет и вокали) заминаха към Америка в края на миналата година, а през уикенда бяха финалните им концерти там в Чикаго и Атланта.

Чикаго, Сиатъл, Лас Вегас, Денвър, Тампа, Вашингтон, Бостън и Атланта са американските градове, в които публиката се наслади на таланта на Мария Илиева. Освен хитовете си, добре познати сред българите отвъд океана, певицата изпълни и кавъри на някои от най-великите български песни за всички времена, с което допълнително развълнува екзалтираната публика.

След като билетите за първоначално планираните две дати на певицата в Чикаго – на 31.12.2016. и 28.01.2017. се разпродадоха светкавично, дойде и покана за трети концерт там – на 03.02. Фурор предизвикаха съвместните изяви на Мария Илиева и дуетната й половинка Криско, който бе специален гост на участията в Чикаго и Бостън.

„Имахме прекрасни концерти с безкрайно зареждаща публика и чудесно отношение от страна на организаторите и домакините ни, връщаме се събрали много щастие, любов и вдъхновение!” сподели Мария. След кратка заслужена почивка, кралицата на българската поп музика ще зарадва и българските си фенове със серия от клубни концерти във Варна (17.02.), Шумен (18.02.), София (24.02.) и Пловдив (25.02.).

Прочетете още