Тази седмица при Данчо Стълбицата – Стенли, Рози Караславова, Краси Аврамов, Християна Лоизу и още звезди!

Тази седмица при Данчо Стълбицата – Стенли, Рози Караславова, Краси Аврамов, Християна Лоизу и още звезди!
11 Декември 2017

На 13 декември (сряда) от 21 ч. гости при Данчо Стълбицата ще бъдат Боби Косатката от Der Hunds, Веси Бонева, Краси Аврамов, Рози Караславова, Невена Пейкова, Християна Лоизу и Стенли.

Боби Косатката от група Der Hunds ще подгрява на концерта на Fun Lovin' Criminals. Der Hunds триумфираха на престижния музикален фестивал Eurosonic-Noorderslag в Грьонинген в средата на януари тази година. Концерта ще се състои на 17 декември в зала Универсиада.

Певицата Веси Бонева ще ни представи най-новия си пети албум - "Родината" и ще ни разкаже за предстоящите й участия на концерти във Велико Търново и Варна.

Снимка:

Красимир Аврамов ще представи новата си песен "Самоконтрол". Следващият гост при Данчо е Рози Караславова, която ще ни разкаже за предстоящия благотворителен концерт на Бон-Бон на 22 декември. Специален гост ще бъде Станислав Сланев – Стенли. Той ще ни разкаже за новата си група, с която обикаля страната и за коледния концерт на 25 декември. Последни гости при Данчо ще бъдат Невена Пейкова и Християна Лоизу.

Прочетете още