Symphonics Entertainment и рапърът Bobo поканиха румънката Lariss в БГ хит

Symphonics Entertainment и рапърът Bobo поканиха румънката Lariss в БГ хит
21 Септември 2016

В родния ефир вече може да бъде чут най-новият БГ хит на румънската звезда Lariss, един от най-известните рапъри у нас Bobo и американската  музикална звезда от 90те Truth Hurts. Едно същинско Звездно присъствие в най-новия музикален фурор, който дърпа отиващото си лято за опашката – чистак-бърсак новия  сингъл и видео „Избягай от скуката“.

Bobo – един от най-популярните български рапъри - за пореден път ни показва как се живее в свят, лишен от скука. След години безапелационно присъствие на родната сцена, Bobo загребва с шепи от якия саунд и лятната мелодия и маха с пръст на скуката.

С характерния си стил, Lariss взриви музикалната сцена с хитовете си “Droppin da Bomb” и „Epana“. Румънската поп-сцена отдавна е завладяла света и каква по-голяма гордост, че именно Lariss, като неин представител, оставя своя подпис и в „Избягай от скуката“, гарантирайки за парчето най-предни позиции в класациите.

Truth Hurts е най-популярна сред българската публика със сингъла си „Addictive“, но той далеч не изчерпва присъствието на американката на сцената. Дългогодишната кариера на певицата стартира с участието й в мега хита на Busta Rhymes “Break ya neck”, преминава през няколко култови парчета с други изпълнители и включва дори филмови роли.

Тримата изпълнители се срещат чрез Боби Миланов от Symphonics Entertainment – музикалният продуцент и композитор на песента, който представлява Lariss и Truth Hurts в България.

Прочетете още