Стефан Вълдобрев с концерт в Лондон на 20 октомври

Стефан Вълдобрев с концерт в Лондон на 20 октомври
17 Октомври 2017

Концертът на Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени в Лондон е част от мини-турне в Европа, което включва още гостуване в Люксембург на 21 октомври, в Брюксел на 22 октомври и два концерта в София – съответно на 26 октомври и 1 ноември. Вторият лайв в столицата бе обявен след като първият бе абсолютно разпродаден две седмици преди датата. Домакин и на двете събития е клуб Терминал 1. 

Концертът е втори за Стефан Вълдобрев в столицата на Великобритания. Но първи в един от най-значимите клубове в света, домакин на групи като The Rolling Stones, Metallica, Paul McCartney, Louis Armstrong, B.B. King, Rod Stewart, Sex Pistols, The Clash, и други.  Публиката в Лондон ще има възможност да види и чуе на живо изпълненията на добре познатите „Рай“, „Едно“, „Към“, „Аз ли съм или не съм?“, „Фойерверк“, „Силикон“, „Тя“ и много други, както и песните от супер-успешиня последен албум на Обичайните заподозрени - “10 ½”, а част от които именно:  „По-полека“, „Холивуд“, „Тази песен не е за любов“, „Бряг с цвят най-зелен“, „Хеликоптер“, „Сняг над Сахара“, „Самонедейменервиратака“.

Обичайните заподозрени пътуват в състав Веселин Веселинов-Еко (бас-китара), Мирослав Иванов (китара, вокали) и Стоян Янкулов-Стунджи (барабани).

Повече информация за концерта в Лондон във Facebook.

Прочетете още