Стартер навършва 15 години с междузвезден празник на 17 февруари!

Стартер навършва 15 години с междузвезден празник на 17 февруари!
2 Февруари 2017

Преди 15 години в едно студио далече, далече...... започна най-забавното сутрешно шоу - Стартер, със Симеон и Богдана!

От тогава всяка сутрин по БГ Радио се водят епични битки на доброто с още по-доброто чувство за хумор,  женската интуиция и мъжката логика между двамата владетели на силата за събуждането с усмивка - Симеон и Богдана!

На 17 февруари Стартер, сутрешното шоу на БГ Радио със Симеон и Богдана навършва 15 години!  Гости на празничното предаване ще бъдат Графа, Орлин Павлов, Башар Рахал,  VenZy, Прея, Теди Казароа, Стаси Кара, Радина Думанян, Ирра, Рафи, Кристиян Костов, Пламен и Иво, Невена Пейкова, Ивайло Захариев, Искрата, Лео и Играта, Мими Иванова и Развигор Попов, Нора Караиванова, Маги Джанаварова, дует Авеню и още много звездни и междуздездни приятели на най-забавното сутрешно шоу!

Празничното предаване ще започне  в 7 ч. сутринта и ще продължи до 11 ч. Четирите часа ще са наситени със смях и много провокации за звездните гости.  Симо и Богдана  ще отбележат отново ще отбележат празника си нестандартно. По случай 15-тия си рожден ден дуетът ще посреща гостите си в бензиностанция Shell на Цариградско Шосе в столицата, до СофияПрес.

Част от нетрадиционните места, от които се е излъчвал празничният ефир на „Стартер“, до сега, са били: циркова арена, телевизионно студио, детския музей "Музейко", кафене и дори истинска класна стая.

По време на празничното предаване ще стане ясно и кой печели голямата награда  в играта по случай юбилея на Стартер - "Междузвездна игра". Всеки ден в "Междузвездна игра"  може да спечелите два билета за ексклузивна VIP прожекция на новия епизод от галактическата сага - "Междузвездни войни 8 " през декември.  А в края на играта, на 17 февруари, ще разберем и кой от всички регистрирани печели голямата награда - междузвездно шоу на DJ Диян Соло  за рождения ден на победителя!

Включете се в играта тук и очаквайте междузвездния празник на 17 февруари с много звезди и забава... и нека усмивките бъдат с вас!

Прочетете още