Спечели фенски комплекти и билети за концерта на Графа в зала "Арена Армеец"!

Спечели фенски комплекти и билети за концерта на Графа в зала
13 Март 2017

Един от най-емблематичните български изпълнители Владимир Ампов- Графа ще изнесе грандиозен концерт на  6-ти април в зала "Арена Армеец". Графа е на българската музикална сцена над  две десетилетия. Печелил е редица награди. На сцената на зала "Арена Армеец" музикантът ще представи много от хитовете си в нови версии. В концерта ще вземат участие и гост-изпълнители, чиито имена засега се пазят в тайна.

БГ Радио ти дава възможност да спечелиш двойна покана за концерта на 6-ти април 2017г. Трябва само да влезеш в официалната Фейсбук страница на Стартер  и да отговориш на въпроса, който всяка сутрин ще те чака там. На финала на седмицата двама от вас, ще спечелят двойни покани за концерта на Графа в зала "Арена Армеец, на 6 април!

И още - само БГ Радио ти дава възможност да спечелиш един от три уникални фенски комплекта - диск "Моменти" с автограф на Графа, фенска тениска Drama Queen и два билета за концерта на 6 април.. За да участваш в играта за тях, следи официалната страница на БГ Радио във фейсбук , където всеки петък до 31 март ще намериш седмичния "фенски" въпрос. Победителят всяка седмица ще бъде избран с томбола. 

Прочетете още