Спечелете LEGO награди всяка сутрин в Стартер!

Спечелете LEGO награди всяка сутрин в Стартер!
13 Февруари 2017

Всяка сутрин тази седмица в Стартер рождениците раздават награди за най-големите почитатели на LEGO сред  своите фенове. Слушайте тази седмица Стартер и се включете в играта "Стартер търси Знайко" и всяка сутрин до празничния петък, когато е рождения ден на предаването, можете да спечелите комплект LEGO, предоставен от Хиполенд. А за най-големите фенове на играта, Хиполенд има покана за Голям LEGO купон на 18 февруари, от 15 часа, в България Мол. Очакват ви много забавни игри, състезания и томбола със страхотни награди!

 

А ето и какви награди може да спечелите от понеделник до четвъртък:

LEGO CITY Камион с моторница

Шампионатът за моторници е започнал. Помогнете на отбора да влезе в състезанието с невероятната си моторница. Качете се на мощния джип 4x4, включете двигателя и карайте към брега. Тази огромна състезателна моторница в оранжев и черен цвят, с тонирана пилотска кабина и накланящ се външен двигател е основен претендент – ще бъде страхотен ден за състезания.

LEGO CITY ПОЖАРНИКАРСКИ ОТРЯД

Повикайте на помощ пожарната команда!Побързайте към мястото, където един работник вика за помощ! Дайте газ с мотоциклета си към мястото на пожара. Ако не можете да достигнете пламъците, повикайте хеликоптера на пожарната команда с резервоар, пълен с вода, и помогнете на огнеборците да потушат пожара в контейнера.
 

LEGO DISNEY PRINCESS ПРИКЛЮЧЕНИЕТО С ШЕЙНА НА АНА И КРИСТОФ

Помогнете на Анна и Кристоф да върнат лятото обратно в Арендел! Присъединете се към Анна и Кристоф в тяхното приключения с шейна, за да върнете лятото обратно в Арендел. Отбийте се до магазина на Странстващия дъбар за горещ шоколад или зимни провизии и не забравяйте малко моркови, с които да нахраните елена Свен. След това попейте малко, акомпанирани от банджото на Кристоф, преди да се наспите добре. Сутринта отпрашете през ледената страна на чудесата към едно приключение в "Замръзналото кралство"!

LEGO ELVES ПРИКЛЮЧЕНИЕТО НА ВОДНИЯ ДРАКОН

Полетете с Naida и Merina, за да откриете нови места в Elvendale!
Помогнете на Naida Речното сърце, елф на водата, да се задържи, докато Merina, водният дракон, лети из Elvendale в търсене на нови и интересни неща!
Изследвайте водопада, докато Naida храни Merina, като използва магическите си водни сили, за да хвърля храна на дракона.
Открийте скритите съкровища във вълшебния водопад и помогнете на Naida да среше косата си и да изпробва останалите магически аксесоари за красота, преди да се отправите към следващи приключения!

 

В петък, на 7 февруари последният комплект LEGO може да спечелите в Любими песни за любими хора с Наско.

LEGO CREATOR ЗАКУСВАЛНЯ НА ЪГЪЛА

Сервирайте вкусни сандвичи в тази Закусвалня на ъгъла "3 в 1"! Отворете своя закусвалня с тента на червени и бели райета, фасада в ярки цветове и страхотна табела във вид на сандвич. Пригответе сандвичите в уютната кухня, после отворете прозорците и поканете гладните клиенти, които спират, за да похапнат на пълния с хора тротоар с неговите улични лампи и пожарен кран. Стане ли време за почивка, се качете по стълбите в уютния апартамент на втория етаж, обзаведен с удобен стол и лампа, с балкон и тераса на покрива.
А когато решите, можете да превърнете комплекта в малка градска къща или магазин за цветя.

Прочетете още