Слушател на Радио 1 ще гледа световната премиера на живо в Лондон на 12 декември

Слушател на Радио 1 ще гледа световната премиера на живо в Лондон на 12 декември
29 Ноември 2017

Радио 1 – радиото, което пуска хитовeте на последните шест десетилетия и най-безсмъртните класически произведения ще заведе свой слушател и негов придружител на световната премиера на кино явлението Междузвездни войни: Последните джедаи на живо в Лондон на 12 декември.

В Междузвездни войни: Последните джедаи сагата за Люк Скайуокър продължава, след като героите от Силата се пробужда се присъединяват към галактическите легенди и поемат на епично приключение, което разкрива тайни, пазени с години, и шокиращи истини от миналото. Феноменът Междузвездни войни: Последните джедаи идва у нас в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX в дублирана и субтитрирана версия на 15 декември, но един слушател на Радио 1 заедно със свой приятел ще има възможността да гледа последния филм на галактическата сага преди всички останали – на ексклузивна премиера в Лондон още на 12 декември. Безценната награда, за която слушателите могат да играят на www.radio1.bg oт днес, включва освен покани за прожекцията в Лондон настаняване и самолетни билети за двама в английската столица.

Пълните условия на междузвездната игра може да намерите на сайта на радиото, а след премиерната дата – слушателите ще имат възможност да участват и за още награди – оригинален мърчандайз от любимия на поколения филм.  

Прочетете още