Славена Родина смело нарича дебютния си видео сингъл "Да няма край"

Славена Родина смело нарича дебютния си видео сингъл
25 Юли 2016

Тя е Славена Родина и твърдо вярва, че не всичко в този живот се постига с пари и манипулации. Търси истинското в живота, търси музиката в себе си, търси добротата в хората.

Доказателство, че и този, по-трудният път може да изведе млад талант към желаната сцена е дебютния й видео сингъл „Да няма край”, който тя сама продуцира. Изборът й на екип е безкомпромисен. Музика, текст, аранжимент, микс и мастър  на песента „Да няма край” са на  X and DEE for P.U.R.E. The MOVEMENT, режисьор на видеото е Виктор Антонов-Rikk, стайлингът е поверен на Августина Маркова-Тути, а за перфектните грим и прически се е погрижила Марина Младенова.

Самата Славена Родина споделя, че в „Да няма край” представя себе си - такава каквато е, без излишни превземки: „Искам да покажа на хората, че едно момиче от село, с любов към живота и музиката може да постигне това което иска, без излишна показност, без лъжи и без така търсените интриги.”

Какво по-добро начало от истината. И младостта, и любовта. Във видеотo се радваме на романтична сцена с легло в езеро, която е заснета, въпреки рисковия елемент. Следват прекрасни кадри в гората, приказна люлка и много лятно слънце в пъстрите дрехи на красивата Славена. В „Да няма край” участва само още един персонаж - загадъчно момче, с което я свързва режисьорът Виктор Антонов- Rikk. Клипът е заснет за 16 часа, но те стигат, за да стане ясно, че това е силно и много стилно начало за певицата-продуцент. Славена Родина вече мисли и работи по втората си песен, като обещава тя да е различна. И всичко това - докато планира да учи магистратура в Англия. Следва продължение.

Тагове: Нова песен

Прочетете още