Седмица на "Любими песни за любими хора" в SHELL

Седмица на
23 Ноември 2016

От 28 ноември, понеделник, "Любими песни за любими хора" гостуват в любимо място за зареждане на гориво -  търговски обект от веригата Shell - бензиностанция Shell Средец на Цариградско Шосе, до София Прес в София.

Всеки ден от 17 до 20 ч. Наско ви очаква в звездна компания в изнесеното мобилно студио на БГ Радио в Shell. През седмицата с него ще бъдат много от любимите ви изпълнители.

В понеделник - 28 ноември - гости на Наско бяха Pavell & Venci Venc’, Кристиян Костов, Остава и Нели Рангелова. Във вторник Наско посрещна цяла плеяда звезди - Petya Alexa, Монти от Ice cream Теди Кацарова, Преслава Пейчева, Хората от гетото, Маги Джанаварова, Гергана Николаева и Нора Караиванова. В сряда в Шел Средец посрещнахме Камелия Тодорова, Виктория Георгиева, Вяра Панталеева и Дичо. Четвъртък е денят, в който на Наско гостуваха Ice cream, Дует Ритон, Васил Петров, Дует Авеню, Дийп Зоун Проджект, Кристина Димитрова, Силвия Кацарова и група Атлас, . И в последния ден от гостуването в Шел с Наско ще е  Орлин Павлов.

Всеки е добре дошъл в бензиностанция Shell Средец на Цариградско Шосе, до София Прес, за да поздрави с песен, да се срещне с любимата звезда и да се включи в игрите, които "Любими песни за любими хора" и домакините от Shell са подготвили. Всички, които представят номера на своята ClubSmart карта на място в бензиностанцията, могат да се включат в томбола с награда 500 бонус ClubSmart точки.  Наградата може да се ползва за подаръци от каталога на програмата за лоялност ClubSmart. Повече информация за възможностите, които програмата дава на своите членове, може да намерите в страницата й в интернет.

Награди ще има и за слушателите ни от цялата страна: Всеки ден всеки десети от всички, които се обадят на тел. 02/9515535 и посочи кой продукт от каталога ClubSmart биха искали да получат, ще спечели 500 бонус ClubSmart точки.

Разгледайте предложенията от каталога ClubSmart  в страницата на програмата в интернет, както и в приложението за мобилни устройства Shell Motorist.

 

ПОВЕЧЕ ЗА ПРОГРАМАТА ЗА ЛОЯЛНОСT CLUBSMART

Дългосрочната програма за лоялност стартира през 2001 г. и е една от първите в България. С годините тя се превърна в неразделна част от предложението на Shell Бължаия за допълнителни ползи за редовните клиенти на Shell,  като предлага разнообразни оферти за обмяна на събраните точки при закупуване на продукти и горива. Обновеният уебсайт на ClubSmart - www.shellsmart.com, предлага на картодържателите да се регистрират и дапроследяват по всяко време транзакциите и баланса по своята ClubSmart карта.

На сайта клиентите могат да получат актуална информация за събраните точки и да избират подаръци и отстъпки от актуалните предложения на Програмата. ClubSmart точки се начисляват при всяко зареждане.  Освен за гориво клиентите могат да събират ClubSmart точки при покупки в магазините на търговски комплекси Shell, при покупки в обектите на партньорите в програмата и от специални оферти на място, или персонално изпратени до картодържателите.

Клиентите на Shell България могат да се възползват целогодишно от различни видове подаръци, разнообразие от атрактивни отстъпки и оферти благодарение на своите ClubSmart точки. Годишният каталог на ClubSmart предлага множество подаръци, от които клиентите могат да се възползват срещу събраните точки. Каталогът непрекъснато се обновява и обогатява с нови атрактивни оферти и предложения за отстъпка от цената на горивата Shell срещу събраните ClubSmart точки, като клиентите могат да използват тази отстъпка през цялата година. Богатият избор на подаръци включва разширена гама от полезни продукти за цялото семейство като домакински уреди и пособия за дома, техника, спортни стоки, детски играчки, сувенири, аксесоари за пътуване и свободно време, забавление и др.

Официални правила

Прочетете още