ПРОФОН озвучава лятото в София, Бургас и Варна

ПРОФОН  озвучава лятото в София, Бургас и Варна
17 Август 2018

Плейлисти с най-големите български хитове за последните две десетилетия звучат на ключови обществени локации в София, Бургас и Варна по инициатива на ПРОФОН. Проектът с времева рамка август-септември е част от кампанията по повод 20-годишнината на дружеството за колективно управление на сродни права в музиката и има за цел да покаже на жителите и гостите на всеки от изброените градове как Музиката създава разликата.

Музикалната селекция по повод 20-годишнината на ПРОФОН е направена от екип на БГ Радио - медията, която най-добре познава вкуса на широката аудитория, когато говорим за класически образци в българския поп, рок и хип-хоп.  За приятния престой на човекопотока на териториите на Централните жп гари в София, Варна и Бургас ще  допринесат хитове на Лили Иванова („Ветрове“), Васил Найденов („Като слънце в огледало“), Мария Илиева („Лунен сън“), Графа („Дим да ме няма“), Белослава („Между две луни“), D2 („Аз и ти“), и „Каризма“ („Минаваш през мен“).

Кампанията за 20 годишнината на ПРОФОН се осъществява със съдействието на МУЗИКАУТОР, БГ Радио, БДЖ, Общинско предприятие „Летен театър, фестивали и концерти“ в Бургас, както и с медийната подкрепа на в. „Монитор“ и в. „Телеграф“.

Прочетете още