Повече от 8000 пяха заедно с Хиподил, Контрол, Ревю и Нова Генерация

Повече от 8000 пяха заедно с Хиподил, Контрол, Ревю и Нова Генерация
24 Април 2018

Повече от 8000 верни фенове на четирите култови банди пяха с пълно гърло и на историческият концерт на 21 април. Сцената на Арена Армеец посрещна повече от 40 музканти. Над 70 песни в шоуто продължило повече от 5 часа, върнаха във времето с усмивка хилядите в залата. Няколкостотин души гледаха концерта онлайн от различни точки на България и по света.

Първи на сцената излязоха музикантите от „Нова генерация”, а зад микрофона достойно застана Тери от “Alien Industry”. Последваха „Ревю” с действащата си вокалистка Кристина Серафимова, която демонстрира чудесно присъствие, глас и визия. На края на сета им мощно се включи и Милена Славова, която заедно с „Ревю” изпълни „Цветя от края на 80-те“ и „Ала-бала“, след което изпълни „Истина“ и „Ха-ха“.

Само след минути на сцената стъпиха „Контрол” с новият си вокалист Иван Гатев. Всички музиканти бяха облечени с бели ризи, червени вратовръзки и късни панталони, а представянето им бе изключително стегнато, позитивно, професионално. В края на сета им на сцената излезе и Кольо Гилъна, който се разписа гръмко със “Seek and destroy” на Metallica. Последваха „Леле, како“ и „Най-щастливият ден“.

Финалът на историческото шоу поставиха „Хиподил” с общо 8 души на сцената, заедно с брас секция водена от Михайл Йосифов. Още с първите акорди залата запя с цяло гърло добре познатите – „Жената”, „Скакауец“, „Бира с водка“, „Ицо Петрофф” и „Бате Гойко“.

Прочетете още