Поли Генова, Tinie Tempah, Gorgon City и Steve Aoki са първите обявени звезди на MTV presents Varna Beach!

Поли Генова, Tinie Tempah, Gorgon City и Steve Aoki са първите  обявени звезди на MTV presents Varna Beach!
23 Март 2017

Поли Генова, Steve Aoki, Gorgon City и Tinie Tempah са първите официално обявени звезди на MTV presents Varna Beach! Очаквайте скоро допълнителна информация за останалите изпълнители, които последователно ще бъдат разкривани пред българската публика първо в ефира на БГ Радио!

Поли Генова ще изгрее на сцената заедно с един от най-популярните диджеи в света  Steve Aoki, хитовият американски изпълнител Tinie Tempah и британския електронен тандем Gorgon City.

За първи път MTV гостува в България - във Варна, за да представи един невероятен музикален спектакъл на открито. MTV presents VARNA BEACH на 15 юли ще взриви варненския плаж с една изключително силна селекция от световни и български артисти! Вече са известни имената на първите четири звезди, които ще разтърсят морската столица, а в близките дни ще станат ясни и още кои звезди ще долетят от всички краища на света, за големия плажен купон на 15 юли.

MTV presents VARNA BEACH е едно от най-големите музикални и обществено значими събития, което ще се състоят в България. MTV presents VARNA BEACH ще представи уникално шоу на живо, което ще бъде световно разпространено чрез излъчване по всички водещи телевизионни канали на MTV. Това е ексклузивно събитие, с което България ще се гордее и което ще разкрие на света  великолепието на страната ни!

​Бъдете готови да грабнете своите билети на 31 Март в 10:00 часа на преференциална цена от 69 лв.

 

 

Прочетете още