Petya Alexa и Монти ( Ice cream) представят ,,Съдени“ по БГ Радио

Petya Alexa и Монти ( Ice cream) представят ,,Съдени“ по БГ Радио
15 Ноември 2016

Ако очаквате стандартен клип с няколко сцени за влюбени крехки души - случаят не е такъв. Историите в  сингъла са дълбоки и противоречиви, вдъхновени от реалния живот. Сюжети, които изпълнителката е видяла отблизо или е преживяла сама:

„На всички ни се е случвало да видим или да чуем за влюбена двойка, която ни се струва странна или несъвместима. Първосигналната ни реакция е да се пошегуваме със странните хора, да ги осъдим с насмешка. А какво ще се случи, ако знаехме че точно днес, един банален ден, тези хора се сблъскват с нещо адски специално – много хубаво или много лошо. През какво минават „странните хора”? Знае ли човек…”- загатва Petya Аlexa.

Какво има предвид - на 15 ноември,беше официалната премиера на „Съдени” - един музикален клип, който въздейства като филмова лента. Повече за сюжета - Явор Бахаров е отдаден на чувствена любов с Petya Alexa. С интересно музикално включване виждаме и Малин Миланов (Monty) от група Ice Cream. В паралелна история се появява и певицата Ева Георгиева (Eva), която също се отдава на нежни ласки. Историите в “Съдени” допълват също оперният певец Марчо Апостолов, както и други български артисти.

За безкомпромисните български фенове остава да разберат дали младата Petya Alexa е научила житейските уроци за трудната любов, докато е обикаляла елитните американските театрални школи и лъскавите холивидски приеми. Това ще стане ясно на 15 ноември сутринта, когато е премиерата на клипа.

С новия си видео сингъл, “Съдени”  Petya Alexa е в нова роля, не само на актриса и изпълнителка, но и на текстописец, сценарист и продуцент.

 

Тагове: Нова песен

Прочетете още