Пето юбилейно издание на Плюс Фестивал в Пазарджик

Пето юбилейно издание на Плюс Фестивал в Пазарджик
20 Август 2018

С над 20 000 посетители, 250 доброволци, 60 международни гости и 40 от най-популярните имена на българската сцена Плюс Фестивал успя да се наложи като най-мащабния безплатен музикален фестивал в България.

За пета поредна година Пазарджик ще бъде домакин на Плюс Фестивал – най-мащабният безплатен музикален фестивал в страната. В тазигодишното All Stars издание редиците в програмата ще бъдат оглавени от Любо Киров, Б.Т.Р., Дичо, 100 кила и Скилър. В четирите си предишни издания Фестивалът сам надскачаше себе си и съумя да посрещне поредица от най-популярните български поп, рок и R’n’B изпълнители, сред които Графа, Михаела Филева, Били Хлапето, Прея, Дивна, БТР, Революция Z, Дичо, Поли Генова, 100 Кила, Криско, Павел и Венци Венц, Остава, Гери-Никол, Тита, Орлин Павлов, Скилър и Дара.

За предстоящото пето издание, което ще се проведе между 7 и 9 септември в Пазарджик, организаторите се готвят вече половин година. „Събрахме се и критично оценихме какво сме постигнали.

7-и септември (петък) - Secret Location Concert - Любо Киров

8-и септември (събота) - Тортата - Б.Т.Р. & Дичо

9-и септември (неделя) - Тортата - 100 кила & Skiller

Тази година медиен партньор на Плюс Фестивал ще бъде БГ Радио, които ще имат изнесено студио в центъра на Пазарджик по време на събитието с популярното предаване „Любими песни за любими хора”. В допълнение организаторите предвиждат и дневни дейности, съвместно с партньорите им от Съвета за младежка политика - Пазарджик (www.youthpolicy.bg), които целят да развиват интересите и потребностите на младите хора в града.

Юбилейното пето издание на Плюс Фестивал се случва между 7-9 септември, с основна локация площад Тортата в град Пазарджик.

Прочетете още