Pavell & Venci Venc с премиера на албума “Setaabrat” и видеото към новия сингъл “Вдигам Level”

Pavell & Venci Venc с премиера на албума “Setaabrat” и видеото към новия сингъл “Вдигам Level”
25 Ноември 2016

Най-доброто тепърва предстои“, обещаха Pavell & Venci Venc’ по време на промоцията на първия им албум “SETAABRAT” и новото им видео в четвъртък, 24-и ноември. На събитието в столичния клуб Bedroom присъстваха над 200 специални гости, сред които бяха Пламен и Иво, DARA, Михаела Маринова, Невена Пейкова, Жана Бергендорф, Люси Иларионов и Ани Хоанг, Велизар Соколов-Заки, рапърите Dee и X, Искрата, Михаела Филева, Графа и мн. други. Откритието на четвъртия сезон на X Factor Кристиан Костов пристигна от Русия специално за премиерата на албума и сингъла “Вдигам Level” с негово участие.


Вечерта откри продуцентът на изпълнителите Саня Армутлиева, която сподели, че една от най-хубавите срещи в професионалния й път е именно тази с Pavell & Venci Venc’. Двамата вдигнаха публиката на крака от самото начало с тоталния хит “SeTaaBrat”, последван от „Момичето от квартала“, “MUTE”, както и  няколко нови парчета и ексклузивната премиера на видеото към “Вдигам Level”. От сцената артистите благодариха на майките си, които се срещнаха за първи път по време на събитието.

“SETAABRAT” бележи резултата от 3-годишната съвместна работа на артистите с лейбъла Вирджиния Рекърдс. В този период двамата записват в биографията си поредица от хитове, оглавили класациите, като „Изгрева и залеза“, „Единствената“, „SeTaaBrat”, „Момичето от квартала“ и мн. други, както и наградите  на БГ Радио  БГ Група и БГ Дует/Трио, няколко национални турнета и стотици хиляди последователи на движението Setaabrat. Именно то носи посланията, събрани в едноименния албум, пуснат на пазара  с медийната подкрепа на БГ Радио, радио и телевизия City и списание Bravo.

“SETAABRAT” съдържа 18 песни, които Pavell & Venci Venc’ ще представят на клубно турне от 25-и ноември до края на годината в София, Варна, Пловдив, Русе, Банско, Стара Загора и още няколко града в страната. Албумът включва някои от най-големите хитове на изпълнителите, неиздавани до момента сингли, чисто нови авторски парчета и няколко колаборации с артисти като Михаела Филева, Martz, Dee и Николай “X” Николов, както и сингълът “Вдигам Level” по музика на Pavell и Кристиан Костов и текст от Pavell и Venci Venc'. Изпълнителите и продуцентите им за пореден път се доверяват на режисьора Люси Иларионов и оператора Андрей Андреев за видеото, в което на финала изненадващо се появява самата Саня Армутлиева.

Радиопремиерата на "Вдигам LEVEL" беше на 25 ноември в Стартер, сутрешното шоу на БГ Радио със Симеон и Богдана!


Прочетете още