Йорданка Фандъкова откри 12-тото издание на ЖИВЕЙ АКТИВНО.

Йорданка Фандъкова откри  12-тото издание на ЖИВЕЙ АКТИВНО.
19 Юни 2017

Кметът на Столична община г-жа Йорданка Фандъкова и изпълнителния директор на Нестле България Емануел Артур застанаха пред НДК, за да поведат участниците в инициативата ЖИВЕЙ АКТИВНО към Южния парк. Сред официалните гости бяха и Тодор Вълков Чобанов, заместник-кмет по направление “Култура, образование, спорт и превенция на зависимости”, кметът на район „Студентски“ Димитър Дилчев и заместник-председателят на БОК Йорданка Благоева. Събитието традиционно подкрепиха и големите български спортисти Тити Папазов, Тереза Маринова, Сани Жекова, Евгени Иванов-Пушката, Любомира Казанова, Владо Николов, Симеон Найденов и много други.

След масовия поход шествието се вля в Южния парк, където множество активности и изненади очакваха всички фенове на Живей Активно! На английската поляна LION, Владо Николов и Евгени Иванов-Пушката проведоха волейболен турнир, на локацията на NESTLE FITNESS бяха организирани демонстрации по тае-бо и карате. На локация ЗДРАВИ ДЕЦА се проведе баскетболен турнир за бащи и синове с Тити Папазов, художествена гимнастика с Любомира Казанова и лекоатлетически състезания с Тереза Маринова. Йога за майки с бебета, лекарски съвети за храненето на бебетата и игри с Боги от БГ радио пък привличаха посетители на локацията на NESTLE BABY. За почитателите на добрата храна пък се бяха погрижили Кака Лара и MAGGI Подправката, които бяха домакини на семеен пикник.  

Събитието приключи с грандиозен концерт на новите лица на инициативата Pavell & Venci Venc', подкрепени от фурията DARA и отличения с три приза в наградите на БГ Радио Кристиан Костов.

Инициативата се провежда под патронажа на Столична община и кмета на София Йорданка Фандъкова и с подкрепата на общините Бургас, Варна и Пловдив, радио City, радио NRJ, БГ радио, в. 24 часа, в. Труд и други.

Прочетете още