Миро изненадва с два нови видеоклипа и аудиоверсии на една песен

Миро изненадва с два нови видеоклипа и аудиоверсии на една песен
28 Юни 2016

"Който е обичал изправен срещу целия свят ще разбере "Дочупи сърцето ми"

Вчера  Миро изненада своите почитатели с не един, а с два видеоклипа и версии на песента „Дочупи сърцето ми“. Миро публикува аудиовариант в личния си http://youtube канал, точно преди Великден, а сега излиза и с две видеа , едното от които върху акустична версия.  

„Дочупи сърцето ми“ е песен за бариерите, които изграждаме около себе си. Бариери, които уж ни предпазват от нараняване, но в действителност ни лишават от възможността да изпитаме точно онова, което ни е най-потребно –привързаност, доверие, любов. „Дочупи сърцето ми“ е вик за сриване на тези бариери и връщане към наивността на младия човек.“, споделя Миро.

Интересен факт е, че едното видео е всъщност кратък филм, създаден по истинска история за драматичната любов между момче от ромски произход и българка, а режисьор е Ивайло Георгиев, студент по режисура в НАТФИЗ„Кръстьо Сарафов” – 3-ти курс.

Клипът към акустичната версия с режисьор Ники Скерлев излиза директно от звукозаписното студио и по думите на Миро представя музиката като „съпреживяване на един музикант с други музиканти“.  

 

Дочупи сърцето ми 

Дочупи сърцето ми - Acoustic

http://http://vbox7.com/play:971093ff36

Тагове: Нова песен

Прочетете още