Лили Иванова с първо по рода си европейско турне!

Лили Иванова с първо по рода си европейско турне!
11 Юли 2017

През есента на 2017 Лили Иванова ще изнесе 3 големи концерта в градовете Берлин, Мадрид и Милано:

03. ноември 2017 г. (петък)           

Берлин, Германия    

ЗАЛА: Tempodrom, Berlin, Germany

06. ноември 2017 (понеделник)

Мадрид, Испания

ЗАЛА: Teatro “Lope de Vega”, Madrid, Spain

06. декември 2017 (сряда)

Милано, Италия

ЗАЛА: Teatro “Carcano”, Milan, Italy

В концерта ще вземат участие музикантите: Ангел Дюлгеров, китари и цигулка, Огнян Енев - пиано, тромпет, саксофон, Веселин Веселинов - Еко, бас китара и контрабас, Росен Ватев - ударни, Орлин Цветанов – цигулка. Програмата на турнето ще включва емблематични хитове, както и песните от най-новия безименен албум, който излезе в продажба през юни тази година.

 Залите, в които ще се проведат концертите са едни от най-престижните във всеки от градовете.

Tempodrom е втората по големина зала в Берлин. Капацитетът за концерта на Лили Иванова е 3 114 седящи места. През годините залата е била домакин на изпълнители като Seal, Leonard Cohen, Janet Jackson, Bob Dylan, Iggy Pop, Chris Norman, Kim Wilde и много други. Лили Иванова е първият български изпълнител, който ще изнесе концерт на тази сцена.

Teatro Lope de Vega е една от най-емблематичните сцени в Мадрид. С капацитет от 1445 места, впечатляващата зала също ще бъде домакин за първи път на български изпълнител.
 
Teatro Carcano се намира на един от основните булеварди в Милано и е сцена на редица значими събития. С капацитет от 1 000 души, концертът на Лили Иванова ще бъде най-голямото събитие на български изпълнител в Милано.
 
Специално за турнето е създаден сайтът www.liliivanova.com. Подробна информация за концертите може да намерите и във Facebook.

Прочетете още