„К'во не чу“ на Дара е лидер в официалната класация за българска музика

„К'во не чу“ на Дара е лидер в официалната класация за българска музика
9 Август 2016

За три седмици видеото на „К‘во не чу“ е вече с над 3 милиона гледания в YouTube

„Вирджиния Рекърдс“ и семейството на Дара приемат успеха й като причина за появилите се в някои медии откровени лъжи през последните дни

Едва 3 седмици след премиерата си дебютният сингъл на Дарина Йотова-DARA „К‘во не чу“ оглави официалния чарт на най-излъчваните български песни в ефир. Парчето, което бързо се превърна в големия хит на лятото още с представянето си по време на Годишните музикални награди на БГ Радио, вече е гледано над 3 милиона пъти в YouTube. „Мечтала съм за такъв успех, но всичко, което се случва надхвърли очакванията ми! Щастлива съм, че толкова хора харесват моята първа песен и я пеят заедно с мен на концерти и в клубовете“, споделя Дара.
В момента сензацията от четвъртия сезон на X Factor работи по следващия си сингъл, а с продуцентите й скоро ще изненадат публиката и с друга страхотна новина.

През последните дни някои „жълти“ медии тиражираха абсурдната информация, че Дара била арестувана за притежание на наркотици. Неверността на обстоятелствата, описани в публикациите, би се потвърдила много бързо и от МВР при обективна проверка. Предвид изключително сериозния характер на неверните твърдения и щетите, които те нанасят на все още непълнолетно лице, семейството на Дара сериозно обмисля предприемане на действия срещу онези, които разпространяват откровени лъжи за дъщеря им.

 

Прочетете още