Емблематичните песни на „Сленг“ звучат на живо на 22 март

Емблематичните песни на  „Сленг“ звучат на живо на 22 март
15 Март 2017

Бандата има нов вокалист и отбелязва 20-годинишнината си със специален концерт в клуб Terminal 1

Група SLANG излиза отново на сцената за един ексклузивен концерт по повод 20-годишнината на бандата. Големият юбилей ще припомни всички най-обичани и емблематични парчета на "Сленг" от годините, когато фронтмен беше Дими.

"Мой свят", "След хиляди години сън", "Любовта няма край" и много други ще прозвучат от сцената на Club Terminal 1, представени от Калин Петров (клавишни), Младен Несторов - Патето (бас) и новия вокалист Владимир Михайлов (вокал, китара).

Дълги години след загубата на Дими, “Сленг” живее в сърцата на музикантите от бандата, които имат огромно желание да продължат започнатото. Липсващият елемент се оказва точно Владо Михайлов, когото познаваме от киното, театъра и музиката. Феновете на българския рок свързват името му с една друга емблематична банда от 90‘те - "Сафо", в която той е вокалист. Днес Владо пише музика за популярни български изпълнители, като Рафи Бохосян, а гласът му може да бъде разпознат в дублажите на много анимационни филми.

Събитието по повод „20 години СЛЕНГ" ще събере на едно място цялата история на една от най-характерните български банди от '90-те години до днес. В началото на 2017г. музикантите представиха своето ново видео към песента „Където си ти“ и зарадваха всички почитатели с добрите новини за предстоящите си планове.

Две седмици преди концерта, SLANG представиха част от своите нови парчета в EP с двуезични версии на всяка от песните. Името на рилийза е “Бъди“ / “Be“. Феновете на групата трябва да очакват есента на 2017 г. с нетърпение, защото тогава предстои да се появи и чисто нов албум на „Сленг“.

Билетите за концерта на 22 март могат да бъдат намерени в мрежата на Eventim.bg.

Повече информация за събитието може да намерите в официалното събитие на концерта във фейсбук:

Прочетете още