Дичо и Гергана Николаева със съвместна песен

Дичо и Гергана Николаева със съвместна песен
29 Март 2017

“Спомен” е новата песен на Дичо и оперната певица Гергана Николаева, където поп музиката и класиката отново се срещат. Месец след като Гергана постави основите на Класическия Кросовър в България с албума си “Pop meets classic” ,  Дичо написа музиката на новото дуетно парче. Той споделя, че тази мелодия е вдъхновена от най-скъпото му същество - прекрасната дъщеричка Ариел, а оперният глас на Гергана допълва желанието му да достигне красотата на музиката по един необикновен и изключително вълнуващ начин. Богатите им тембри са подплатени с голяма музикалност и правят срещата на стиловете голямо удоволствие.

Младите музиканти Иван Йорданов - Чери /китара/ и Алекс Лазаров /барабани/ оставят следата на новото време, участвайки заедно с Дичо в аранжимента. Красивата мелодия в синхрон с романтичния текст на Румен Гайдев - Гаро, превръщат песента  “Спомен”  в красива емоция.

Видеото с режисьор и оператор  Кирил Кръстев можете да намерите в интернет пространството, а песента се превръща във все по-желана в ефира на българските радиа.

Прочетете още