"Българските 5" стартира класация по Радио Сити и CITY TV

11 Октомври 2017

Радио Сити и CITY TV е медията, която пуска актуалните световни хитове и най-новите парчета на българските изпълнители. Слушателите и зрителите на CITY първи научават за най-горещите премиери на родните звезди, а вече - могат и да ги подредят според предпочитанията си в класация.

Българските 5 е ежеседмична класация на Радио Сити и CITY TV, в която феновете гласуват за любимите си БГ изпълнители. От понеделник до петък всеки фен може да даде вота си онлайн на www.city.bg и да подкрепи своя фаворит. Почитателите на модерната българска музика могат да следят в реално време на кое място е позиционирано любимото им изпълнение и да го подредят на лидерска позиция.

Всяка събота и неделя Радио Сити и CITY TV излъчва 5-те най-харесвани български песни, определени от гласовете на младата и адекватна публика.

За Българските 5 феновете могат да гласуват на www.city.bg напълно безплатно всеки делничен ден. Радио Сити и CITY TV излъчва подредбата всяка събота от 12 часа, с повторение в неделя от 19 часа.

 

Прочетете още