БГ Радио ви подарява незабравими моменти с любимите ви изпълнители!

БГ Радио ви подарява незабравими моменти с любимите ви изпълнители!
26 Септември 2018

През следващите две седмици БГ Радио ви  дава възможност да спечелите двойни покани за някои от знаковите музикални събития   през октомври! Следете официалната фейсбук страница на Любими песни за любими хора, където ще може да се включвате в игрите, които ще ви дадат възможност да станете част от концертите на Орлин Павлов, Нели Рангелова, Акага, Маргарита Хранова и Йорданка Христова!

Ето и повече информация за концертите:

На 1 октомври в Зала 1 на НДК Орлин Павлов ще се качи на сцената за първия си голям самостоятелен концерт „Още малко...”. Специални гости на концерта ще бъдат Владимир Ампов - Графа и Любо Киров, които заедно с Орлин ще изпълнят за първи път пред публика новата си съвместна песен „Приятели завинаги”. Сред гост-изпълнителите ще са и невероятната Белослава и джаз триото JP3, а именно музикантите-Димитър Семов, Веселин Веселинов-Еко и самият Живко Петров.

На 7 октомври в Зала 1 на НДК Нели Рангелова празнува юбилей с голям концерт „40 години на сцена споделени с приятели“. Българската поп изпълнителка, утвърдила се с характерен стил, ще изпълни 24 от най-обичаните и песни, които придобиват модерно звучене в аранжимент за концерта на Красимир Гюлмезов. В дует ще прозвучат и песни на Нели Рангелова с изключителните изпълнители и приятели на певицата - Георги Христов, Васил Найденов, Владимир Ампов – Графа и Мария Илиева.

На 9 октомври в Зала 1 на НДК Акага отбелязват 27 години сцена с концерт-спектакъл. Концерта ще представлява мултимедийно шоу обхващащо отделните периоди от развитието на групата от началото до наши дни. В спектакъла ще участват още Станимир Гъмов, Митко Павлов и Камен Алипиев.

На 11 октомври в Зала 1 на НДК ще се проведе спектакъла „Фалшив герой“. Събитието се организира от Държавна Опера Русе и Top Artists с уважение и преклонение пред творчеството на Тодор Колев. „Фалшив герой“ е базиран на най-популярните и обични негови песни на Тодор Колев, с нови арaнжименти в изпълнение на Русенската филхармония с диригент Димитър Косев, Бенда на Мишо Йосифов и Ангел Заберски и артистите Ненчо Балабанов, Поли Генова, Димо от ПИФ и със специалното участие на Хилда Казасян.

 

Прочетете още