Б.Т.Р. с премиера на видеоклип на „Моята сила“ по БГ Радио!

Б.Т.Р. с премиера на видеоклип на „Моята сила“ по БГ Радио!
9 Октомври 2017

„Моята сила” е първият сингъл  от новия албум на Б.Т.Р., чиято премиера-концерт ще бъде на 29 март 2018 г. в зала 1 на НДК. На този етап проектът включва 10 песни, с определено  завръщане към твърдия звук. „Невидими стени” е  следващото заглавие, което скоро ще бъде в ефир и разказва за ограниченията, които ни налагат нашите собствени страхове.

Автор на музиката и текста е Славчо Николов, аранжиментът е на Б.Т.Р. Както в клипа на „Несбъдване”, така и сега Б.Т.Р. залагат на филмовата визия. В „Моята сила” сюжетът е по-близо до екшън драма.

Екипът, заснел видеото е начело с един от най-популярните български актьори, вече и режисьор - Асен Блатечки, който има зад гърба си множество кино и телевизиони продукции. По-голямата част от снимките са изцяло на нощен режим направени от оператора – Мартин Чичов.

Във видеото участва най-известната кола от съвременното ни  кино – „Люси“ , „изиграла“ главна роля в хитовия „Бензин“ на Блатечки и управлявана по време на снимките, неслучайно от съученика на Асен - Атанас Пенев.

 

Прочетете още